Swarovski – детайлна информация

Какво трябва да знаем за кристалите: За да постигне отражение с цветовете на дъгата, при някои от своите кристали Сваровски използва специално покритие. Кристалите Swarovski съдържат 32% олово, което подсилва отражението им. Aurora Borealis или “AB” е едно от най-използваните от него покрития, създаващо отражение с цветовете на дъгата. Облицовката се поставя върху 50% от кристалите. В някои случаи се прави двойно покритие.

От какво са изработени държачите на кристалите: Всички държачи на кристалите Сваровски и обеците са изработени от сребро, проба 925. Тествани са за алергични реакции и такива не са открити. Въпреки това, ако сте алергични към сребро, Вие не трябва да ги използвате!

Съвършеното качество на бижутата с марка Сваровски се допълва от използването на висококачествени покрития от Родий и Злато (18 карата). Наред с неповторимия и пленяващ блясък, това запазва бижутата от окисление, промяна на цвета и гарантира липса на алергични реакции.

Използването на висококачествени компоненти гарантира качеството и славата на продуктите. Основният използван материал в моделите на KRIKOR® е Tombaklegierung (85% мед и 15% цинк). В колекцията не се използва никел, което е особено важно за клиентите, които страдат от алергии. Всички куки за обеците са изработени от сребро (проба 925), което осигурява отличен комфорт при носене. В част от бижутата се използват перли – Swarovski Crystal Pearls, като едни от най-предпочитаните и търсени бижута от всички дами.